MERSİN / TOROSLAR - Çapar Ayvagediği İlkokulu

Mrt

109 yıl önce verdiği istikbal ve istiklal mücadelesiyle tarihe altın harflerle adını yazdıran, bütün dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirten Aziz Milletimiz, Türkiye Yüzyılında da vatanına, bağımsızlığına ve geleceğine sahip çıkma azim ve kararlılığını her daim gösterecektir.Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, topraklarımızı bize vatan kılan Aziz Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz

Ock

Okulumuz yenileme, güzelleştirme ve daha güvenli hale getirme çalışmaları planlaması içerisinde ki en önemli hedefimiz olan tüm dış cephelerimizin plastik ve yağlı boya ile boyanması işini bugün tamamlamış bulunuyoruz. Toroslar Belediyesinin çok değerli boya ustalarına, maddi desteğini esirgemeyen değerli bağışçılarımıza, boya ve malzeme temininde yardımcı olan Ayvagediği esnafımıza ayrı ayrı çok teşekkür ederiz. Bakalım sıradaki  projemiz hangisi olacak? Bizi izlemeye devam ediniz...

Ock

Gözne Jandarma Karakol Komutanımız Hakkı ÇERKEŞLİ ve beraberindeki komutanlarımız 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuza ziyarette bulundular.Nazik ziyaretleri hoş sohbetleri ve hediyeleri için teşekkür ederiz.